HOLUB NA DIVOKO.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZVĚŘINA / ZVĚŘINA HOLUB / 




INGREDIENCE: 2 holubi, mletý jalovec, 20g másla, 50g slaniny, 60g másla, celer, mrkev, kořenová petržel, cibule, zrnka pepře, nového koření, bobkový list, tymián, trochu mouky, citrónová šťáva, trochu cukru, malinové či rybízové zavařeniny a červeného vína. POSTUP PŘÍPRAVY: Vykuchané holuby osolíme a vytřeme je uvnitř máslem, smíchaným s mletým jalovcem. Pak do nich vložíme očištěné vnitřnosti, tzn. srdce, játra, žaludek, svážeme je a na prsíčkách prošpikujeme. Nakrájenou kořenovou zeleninu a cibuli necháme zarůžovět na másle se slaninou, přidáme do ní maso, které okořeníme, podlijeme vývarem a pod pokličkou udusíme do měkka. Holuby potom vyndáme a rozpůlíme. Šťávu zaprášíme, podusíme, zalijeme vývarem, přidáme citrónovou šťávu, cukr a trochu malinové či rybízové zavařeniny a povaříme ji. Pak omáčku procedíme na holuby, přidáme červené víno a maso necháme ještě krátce povařit. Podáváme s noky.

HOLUB NA DIVOKO. HOLUB NA DIVOKO.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1333 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz